Wekdienst 28/4: Uitspraak in zaak ‘massazaaddonor’ • Cijfers asielinstroom verwacht

0
57

Goedemorgen! Vandaag oordeelt de rechter of ‘massazaaddonor’ Jonathan M. moet stoppen met het verstrekken van zijn zaad en staatssecretaris Van der Burg komt met prognoses over de instroom van asielzoekers.

We beginnen met het weer: het is vandaag grotendeels bewolkt en er zijn geregeld buien. Vanaf de namiddag wordt het vanuit het zuidwesten droog met uiteindelijk opklaringen. De wind waait stevig vanuit het westen en het wordt 13 tot 17 graden.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzaamheden. En bekijk hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Wat heb je gemist?

Aan het einde van Koningsdag is in Rozenburg een man doodgestoken. Dat gebeurde volgens de politie na een ruzie. De man werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. De verdachte, een andere man, is direct aangehouden.

Het incident was op het Raadhuisplein in Rozenburg, Zuid-Holland. De politie zegt dat er tijdens de reanimatie veel omstanders aanwezig waren. Zij kunnen contact opnemen met slachtofferhulp.

Ander nieuws uit de nacht

En dan nog even dit:

Nog kleine oogjes van gisteren? Of juist alles gemist? In onze video zie je een terugblik op Koningsdag: van Maastricht tot Amsterdam en van Culemborg tot Groningen.

Fijne vrijdag!

Bron: nos.nl