Wekdienst 23/10: Max Verstappen kan geschiedenis schrijven • Xi herkozen in China

0
71

Goedemorgen! Max verstappen kan zichzelf vandaag in Austin de geschiedenisboeken in racen en in China worden de zeven machtigste mensen van de Communistische Partij gepresenteerd.

Maar eerst het weer: Vanuit het zuiden neemt de bewolking toe maar het blijft nog tot zeker het middaguur droog. Vanmiddag trekken er vervolgens enkele buien, soms met onweer, over het land. Het wordt maximaal 18 tot 20 graden.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de files en werkzaamheden. En bekijk hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten?

Wat heb je gemist?

De 11-jarige jongen voor wie gisteravond een Amber Alert was uitgestuurd, is in goede gezondheid aangetroffen in Den Haag. Dat meldde de politie iets voor middernacht. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

De jongen werd gister rond het middaguur als vermist opgegeven nadat hij vrijdag na schooltijd niet was thuisgekomen. De politie stelde een speciaal opsporingsteam samen om naar hem te zoeken, omdat men zich ernstige zorgen over hem maakte.

Ander nieuws uit de nacht:

En dan nog even dit:

Steeds meer afgedankt plastic uit Europa belandt in Turkije. Officieel om te recyclen, maar daar komt het lang niet altijd van, zo ziet correspondent Mitra Nazar in de stad Adana.

Fijne zondag!

Bron: nos.nl