Gespecialiseerd in incompany taaltrainingen

0
62

Bij een taleninstituut hebben ze ervaring met het verzorgen van op maat gemaakte taaltrainingen voor organisaties en bedrijven. De incompany taaltrainingen richten zich volledig op uw zakelijke doelstellingen. Van een beginnerscursus ‘Frans op de werkvloer’ tot een gespecialiseerde cursus voor gevorderden zoals ‘Engels voor juristen’: iedere incompany taaltraining wordt passend gemaakt voor de behoeften van uw organisatie. Het taal trainingsprogramma wordt dan ook – in overleg met u – in detail afgestemd op uw wensen en leerdoelen.

Maatwerk incompany taaltraining

Een native docent komt naar uw locatie om de incompany taaltraining te verzorgen. Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 8 personen. Hierdoor kunnen onze professionele taaltrainers elke deelnemer voorzien van voldoende persoonlijke aandacht.

Voordat we starten met de incompany taaltraining bepalen we gezamenlijk het programma aan de hand van het niveau en de leerdoelen van de deelnemers. De taaltrainer voert vooraf een intakegesprek met alle deelnemers om hier een goed beeld van te krijgen.

Uw medewerkers boeken snel vooruitgang en zullen hun doelen bereiken dankzij ons enthousiasme en onze ruime ervaring. De cursus wordt zo veel mogelijk aangepast aan uw wensen, doelstellingen en niveau. De lessen worden gegeven door native docenten die de taal op het hoogste niveau beheersen. Het lesmateriaal wordt hierdoor op een professionele en persoonlijke manier overgebracht.

Bij een taleninstituut bieden we verschillende studiemogelijkheden. We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een intake. Aan de hand van de intake stellen we een op maat gemaakte incompany taaltraining voor u op. U bepaalt zelf de locatie, de frequentie en wanneer de lessen gevolgd gaan worden.

Meer weten over de incompany taaltraining?

Wilt u meer informatie over onze incompany taaltrainingen, onze docenten en mogelijkheden? Of wilt u graag een persoonlijk advies voor uw organisatie of bedrijf ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van taleninstituut. Wij helpen u graag op weg.