Home Onderwijs Dit zijn de nieuwe zomerfoto's van de prinsessen

Dit zijn de nieuwe zomerfoto’s van de prinsessen

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane mochten vandaag weer met hun ouders op de foto. Dit jaar gebeurde dat bij hun nieuwe huis, in de tuin van Paleis Huis ten Bosch.

Verhuisd

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen nu bijna een half jaar in Den Haag. Toen ze op een rij gingen staan, was te zien dat Amalia bijna net zo groot is als koning Willem-Alexander.

Ieder jaar zijn er twee fotosessies met het koninklijke gezin. Een in de zomer en een in Oostenrijk tijdens hun wintersportvakantie.

Fotografen hebben afgesproken dat ze alleen op die twee momenten foto’s van de prinsessen maken. Die afspraak moet ervoor zorgen dat de prinsessen meer privacy hebben.

School

Na de zomervakantie gaan de prinsessen weer naar school. Dan gaat ook prinses Ariane van 12 jaar naar de middelbare school. Op Instagram staat een foto van haar afscheid op de basisschool:

Bron: nos.nl

Must Read

‘Geliquideerde advocaat Wiersum werd al weken gevolgd’

Advocaat Derk Wiersum werd voor zijn liquidatie in september al weken in de gaten gehouden. Dat blijkt volgens De Telegraaf uit het onderzoek dat...

Onderwijsstaking van de baan of niet? Onduidelijkheid voor ouders

Hebben basisschoolleerlingen nou vrij komende woensdag of niet? Daarover is veel onduidelijkheid. Er stond een landelijke lerarenstaking gepland, maar in welke omvang die doorgaat...