Boek of proefschrift drukken? Dat doe je bij deze specialisten

0
597

person taking a photo of white book on table

Of je nu een docent bent op de basisschool of zelf een student bent en bezig met je afstudeerproject? Jouw kennis wil je delen. En dan wel zo goed mogelijk. Voor een juf of meester kunnen dat boekjes zijn met zelfbedachte opgaven, voor een student een proefschrift drukken. Maar waar moet je nou aankloppen als je iets op lage opgave wil laten drukken? Wij zetten een aantal specialisten op een rijtje.

Ridderprint

Ridderprint is een bekende naam binnen de wereld van boeken en proefschriften. Met meer dan 25 jaar ervaring, nieuwe technieken en een team vol specialisten kan je je wensen, teksten of designs met een gerust hart achterlaten. Je kan altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en je krijgt tussendoor ook nog een proefdruk opgestuurd, zodat je zelf kan kijken of alles naar jouw wensen is gedrukt. Bekijk vooral even de website voor alle mogelijkheden.

Gildeprint

Neem je een kijkje op de homepage van Gildeprint, dan zie je bovenaan groots ‘Een proefschrift om trots op te zijn’ staan. Natuurlijk heeft een student er het meeste werk aan, maar als het dan ook nog mooi geprint wordt.. Wat wil je nog meer? Ze kunnen overigens ook lesmateriaal drukken (juffen en meesters, opgelet!) en magazines drukken. Leuk als jouw mentorklas bijvoorbeeld een tof magazine heeft gemaakt over hun tijd op de middelbare school.

Studentendrukwerk.nl

Studentendrukwerk is een bedrijf dat zich echt focust op de prijs. Wil je je proefschrift laten drukken en inbinden, maar wil je niet al te veel geld kwijt zijn? Of heb je geen al te spannende wensen qua design? Dan moet je zeker even op hun website kijken. Met genoeg keuze voor inbindmethodes en papiersoorten kan je je proefschrift naar wens laten samenstellen. Moet je ‘m natuurlijk alleen nog even schrijven 😉 Je kan hier ook boeken, fotoboeken, rapporten en andere documenten laten printen.